Společnost Louthan a partneři s.r.o. se sídlem Českolipská 378/13, 190 00 Praha 9 – Střížkov zpracovává za účelem obchodní spolupráce ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: následující osobní údaje: e-mail, jméno, příjmení, telefonní kontakt.

E-mail, jméno, příjmení, telefonní kontakt je nutné zpracovat pro zdárnou obchodní komunikaci a fakturaci. Tyto osobní údaje budou společností
Louthan a partneři s.r.o. zpracovávány po dobu … let

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

o požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, o požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

o vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

o požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

o v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies

Cookies jsou krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané ve Vašem počítači prostřednictvím prohlížeče. Když se později vrátíte na stejný web, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server tak získá všechny informace, které si u vás předtím uložil. Cookies využívá pro svou činnost naprostá většina webových stránek. Zajišťují základní technickou funkčnost webu, tj. přihlašování, zapamatování si nastavení, využívání služeb apod.

Na tomto webu používáme cookies technické, které zajišťují základní technickou funkčnost webu, tj. přihlašování, zapamatování si nastavení, využívání služeb apod. a statistické a diagnostické, které jsou využity například ke generování anonymních statistik o používání webu.

Užíváním tohoto webu souhlasíte s výše uvedeným.